Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vulkanens krafter

Asfalten  spricker upp som popcorn

Plötsliga kurvor bildas

Mycket farliga för bilar att köra på

Det mullrar i marken

Jordskälv

Känns över hela ön

Det väntas ett utbrott

Då heta orange röda lavan flyter ut överallt

Går inte att förhindra

Ett stort naturligt  skådespel

Upplevelse av en känsla av rädsla och mäktighet

Ingen kan styra naturens krafter

På en vulkan ö

Som legat där miljontals år i havet

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-13 11:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2023-11-14

  alicja lappalainen VIP
EN MYCKET FIN DIKT OM NATURENS KRAFTER. DU BESKRIVER ETT VULKANUTBROTT FRÅN EN STIGANDE SPÄNNING TILL UPPLÖSNING.
GILLAS
2023-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP