Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tår rinner nedför min kind, ångest

En tår rinner nedför min varma rosa kind
Varför gråter du min lille pojk
Jag ser misslyckande i horisonten mamma
Känns som jag tagit mig vatten över huvudet
Är det depression runt hörnet, det smärtar

Mamma är du ledsen, mamma kan du se mig
Jag tror glädjen håller på rinna ur mig
Känner mig tömd, illa till mods, var det ett misstag
Har jag tagit vatten över huvudet
Borde jag bara finns mig i situationen

Mamma kan du svara mig, kan du prata med mig
Känner en sorg inombords, känner ångest
Har jag tabbat mig, ännu ett misslyckande
Borde jag ge upp och sluta sukta efter framgång
Alla tankar, alla ideer det tär på mig

En tår rinner nedför min varma rosa kind
Kylan tränger sig igenom mina kläder
Jag fryser och mår dåligt, är det ångest, depression
Mamma kan du trösta mig, berätta att allt löser sig
Föddes jag till att misslyckas, mamma kan du värma mig




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-11-14 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP