Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodstänk på min nya matta

Blodstänkta fläckar på min nya vita matta
Ett lik i salens centrum skiner med sin blekhet
Det röda kontrar det svarta, blodet droppar
Groteska minnen flashar genom skallen
Dåtiden blandas med nuet, vad har skett
Bedövade känslor och smärta, fattar inget
Stirrar mig förundrat, vart är jag

Kalla kårar kryper uppför min nacke
Ett lik ligger på mattan, blodstänk på min nya fina matta
Vad ska nu min fru säga, hon ligger ju framför mig
En snabb blick på klockan, midnatt
Månen skiner igenom fönstret, vargarna ylar
Blod droppar sakta ner från taket

Stirrar på mina armar, vad har hänt
Blodiga fingrar, blodig hud, mitt minne är dunkelt
Kalla kårar går genom kroppen
Mattan är förstörd, min fina vita matta
Undra vad min fru kommer säga
Hon som ligger likblek framför mig
Likblek framför mig....

Ett sken går upp, det är ju min fru
Vad har hänt, har jag gjort detta
Tårar börjar forsa, känslorna rusar
Vad har skett, hallå, lever du, inget svar
Blod droppar sakta ner från taket
Synd om mina nya vita matta




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2023-11-15 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP