Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto från mitt album


Bara ett minne

 

Bröd kastades till
fåglarna i dammen
där isen lagt sig

vi vandrar nu tillsammans
genom osynligheten

 

©Eva Hedlund fd Langrath 2023




Bunden vers (Tanka) av Eva Langrath VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-11-17 10:04



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket fin tanka. Faller särskilt för sista raderna:
"vi vandrar nu tillsammans
genom osynligheten"

Det är en stark psykologisk ton i de raderna. Precis så kan det vara. Snyggt!
2023-11-20

  Emanuel Sigridsson VIP
Sista strofen upplever jag som märkligt verklig. Väl fångat.
2023-11-18

  Bibbi VIP
Så fint.
2023-11-18

  Sparvögat VIP
Så fint ~ minnenas strand…
2023-11-17

  BenGust VIP
Tid som minnen.
2023-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP