[ändrade sista raden]" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[ändrade sista raden]


Ordterapi

Ord bara rinner,
eller rimmar...
utan att man ens vet varför.

 

Kan säga mycket,
eller inget...
beror mest hur de emottas.

 

Kravlös och
utan förbehåll.
Ord känner ingen ägare.

 

Att skriva
är att leva.
Så själen får andas.




Fri vers av Jer
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-08-18 13:36



Bookmark and Share


    Tteresia
Just så.
2007-07-20

  * Ammi *
ja att skriva är att leva så själen får andas, så fint beskrivet! Mkt bra ordterapi detta
2006-08-25

    Bodil Sandberg
Så sant så sant!!!Själens rening!
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer