Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En låga

Så stark brinner för kärleken

 Visar hur värdefull

Du är i alla stunder

 Mörkret faller runt dig

I rummet brinner och lyser ljusen

Ger en stark känsla av lugn

 I ensamhetens  stund

Ger också en  stund bara vara här och nu

Förvalta sin dyrbara tid 

I livet

Känna efter det viktigast 

Tankarna på det som betyder mest

Kärleken slår en varm ring runt

Uppmuntrar glädjer dig

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-23 10:29



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
du har så rätt kärleken gör oss starka..' bra skrivit har betalt kan inte skriva.
just nu kännsalt svart begravde min minsta sons pappa 16 november.
tar healing 2 gånger i veckan. kan själv ge men orkar inte ge nu älskar min hund
ville inte gå upp hon stod o hoppade på min mage så jag måste upp granen rökte det går in i rummet fick världens hostanfall klok vove får inte vara i rummet för min hund när röken kommer in hon vet hur dåligt jag mår kram birgitta
2023-11-25

  Bibbi VIP
Fin.
2023-11-24

  alicja lappalainen VIP
kärleken som en särskild brännpunkt
2023-11-23

  Koloristen
En trygg närvaro att förbliva i - för tid och evighet.
2023-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP