Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina sista andetag

Jag är en döende själ på min sista vandring
Ett liv i grått, minnen passerar min syn
Jag är färdig, slut, accepterar mitt öde tillslut
En ensam själ på sin sista vandring, sista andetaget
Mitt mörker lägger sig, mitt förflutna kryper över mig

Minne på minne, ångest inlindat i lögner
En massa lögner gentemot mig själv
Jag är en prick på pappret, borta med vinden
Detta är slutet på filmen, detta är mitt avsked
En döende själ vandrar sakta stigen fram

Grått och dystert, mitt hjärta är ett yster
Ett svep, ett slag, jag är beroende
Lämnar allt bakom mig, dör i stillo
Minne på minne hemsöker mig
Min sista tid på jorden består av hemsökelse
En hjälte går ur tiden




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-11-24 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP