Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skakade i kyrkan kunde knappt andas.jag såg prästen tittade på mig hela tiden, han såg säkert alla. minna problem det finns visa som inte gillar mig


begravningen16 112023.

kom in i kyrkan.
begravde min minsta.
sons pappa.
jag såg den vita kistan,
jag kunde inte gå fram.
jag skakade kunde inte andas.
fick sätta mig ner,
satt o skakade i hela kroppen.
trodde jag skulle svimma-
mina andra barn satt bakom mig.
min minsta son jag satt fram.
min minsta son fick hålla mig.
när vi skulle fram ,
o lägga en ros på kistan.
jag var den ända som sa farväl.
sen när alla gått . fick jag o min .
minsta son ta farväl ensamma.
vi tog vid huvud sidorna ,
sa till min son prata med din pappa nu-
jag kände han kremerades dagen efter-
han tog farväl från mig på fredagen.
min son sa så här jag kände pappa var i rummet.
ja sa bli inte rädd det är från andevärlden
ja vi var vänner vi har inte bott ihopp sen min son varit liten
ja sånt är mitt liv nu av birgiita28 11 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-11-28 10:10



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Dina ord berör, varma känslor som väcker kärlek och empati.
2023-11-28

  Alysse VIP
Så fint skrivet om ert sista farväl.
Även om det var mycket sorgligt
och jobbigt för dig och din minsta
son. Barnen är det finaste vi har
och trots att de är små kan de vara
en stor styrka för oss. Och det är barnen som är närmast våra änglar och känner närvaron av våra älskade vi förlorat.
Styrkekram till dig
det svåra blir lättare att bära med tiden
men det måste få ta sin tid
2023-11-28

  alicja lappalainen VIP
Jag tror att alla som läser din dikt instämmer med Fjellhuldra
2023-11-28

  Fjellhuldra VIP
Ta sista avsked är tungt.
Visa känslor är en styrka.
Det blev en värdig fin begravning.
Texten griper dig och berör hjärtat.
2023-11-28
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP