Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad sömn, en berusning

På senaste tiden har jag förlorat sömn
Ligger och tänker nätterna igenom
På allt som kan döda mig, det är en parodi
Ett manuskript skrivs inombords i ensamhet
Jag har på senaste tiden förlorat sömn

Sakta drunknar jag ner i ett berusande svall
Ett hav av mörker, så djupt och skräckfyllt
Dagar utan sömn berusar, blir hög
Trollbinder mig själv, vackra ord i tystnad
Mitt hjärta skriker, bort, bort demoner, bort

Livet är fullt av fällor, sätt att smärtsamt dö på
Fasansfulla event i mörka stunder
Förlorad sömn pågrund av onda tankar
Smärtor som borde varit goda
Inombords är jag styckad i bitar
Jag är trollbunden av mörkrets parodi

Mitt liv, min sömn, mina tankar kretsar
Livet, döden, manuskript i filmen
Mitt liv är en tragedi, vita duken är blodröd
Mina tårar fyller min kudde, jag kan inte sova
Mina tankar fyller mitt huvud, vill bara sova

På branten till död, jag är förlorad
Tar snart klivet emot slutet, berättar min story
Mitt manuskript ligger vid eldens kant
Jag är en svart skepnad på bioduken
Mitt liv är en tragedi, jag är slutet på musiken
Allt är en parodi på mitt satans tragiska liv




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-11-28 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP