Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samlar och gnor, men aldrig blir det färdigt.


Det glittrar

Snön som ligger där i drivor,
glittrar som guldet du inte har.
Oavsett dina backar med skivor,
förblir det alltid en lång bit kvar.

För prylar kan dig aldrig värma,
trots att du sliter och kämpar på.
Som en fågels försök att härma,
det blir aldrig riktigt bra ändå.

Så när en dag du samlat färdigt,
mest för att tiden för dig tagit slut.
Oavsett om du gjort det ihärdigt,
blev din ände inte ditt beslut.




Fri vers (Fri form) av Fredrik Trulsson VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-30 03:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Trulsson
Fredrik Trulsson VIP