Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag

Försvinner allt sparande

Av minnen

Vissa upplevelser förstärks

Och ger ett stänk av flöde

Av stunder går förbi

Livet kan sprudla

Vara mycket optimistiskt

Visar ett årtal

Spelar ingen roll

Vi är alla unga i sinnet

Hela livet

Ta vara på tiden

Sänk axlarna

Vila i din trygghet

En dag kommer allt  till dig




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-30 10:58



Bookmark and Share


  Koloristen
"Vi är alla unga i sinnet"

-Min älskade gjorde mig 30 år yngre!
2023-12-06

  Bibbi VIP
Tänkvärt.
2023-12-01

  alicja lappalainen VIP
djupa tankar om livet det förflutna och framtiden
2023-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP