Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt hjärta är låst och nycklen är borta.

du går mot mej
du går för nära
för jag klarar det inte
så kall, så rädd
mitt hjärta vill stanna hos dej
men det har ingen talan
det är låst och nycklen är borta
det skriker efter dej
men ingen hör ett hjärta som skriker
förrutom jag, som hör det i varje andetag
och med mitt hjärta tungt som ett berg
går jag min väg
och hoppas
att tiden läker mina sår
som jag dålde så väl
med ett hjärta inlåst i en kropp
som var rädd för att bli sårad

och nu står jag här
utan dej
utan nyckel
och med ett hjärta som gråter





Fri vers av Jubelidiot
Läst 464 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-18 17:41



Bookmark and Share


  kj_
Riktigt fint! Vackra ord!
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Jubelidiot
Jubelidiot