Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vissa saker lär man sig utan att nån riktigt lärt än dom det är som oskrivna regler eller handlar det bara om mänskligt beteende? som att nånstans i varje människars huvud finns inpräntat att man ska vara stark


OM DU HÅLLER INNE GRÅTEN ÄR DU INTE VÄRD ATT GRÅTA

varför alltid försöka
att vara allt
är du stark, visa mig din svaghet

om du inte står ut med att falla
borde du då stå överhuvudtaget?
och om du inte klarar av att vara liten
hur ska du då klara av att vara stor?
och hur ska du lyckas nå toppen
om du inte klarar av ett nederlag

om du visar inga känslor i en väns farväl
borde du då få ha känslor?
om du håller inne gråten
är du inte värd den
men du är stark säger du
fasten du knappt orkar hålla upp din själ
vakna

perfektion , är det ens ett ord?
och ändå är de det alla vill uppnå
nått som inte finns
varför inte bara inse
allt är inte allt
du är stark säger du
varför är du inte nöjd då?
vakna

styrka är att visa känslor
styrka är att svälja sin stolthet
styrka är att lära av sina misstag
och styrka är att vara så stark att man kan visa sin svaghet..




Fri vers av Jubelidiot
Läst 514 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-29 19:24



Bookmark and Share


  Pontus W.U
grymt tänkvärd text! bokmärkes!
2008-08-25

  tingeling
wow, intressant vinkel. Jag fascineras av hur du beskriver att den starkaste kanske inte förtjänar den styrkan. Mångsidig, jo, det kan vara till en fördel. Men hur många klarar av att trösta.. hur många orkar se baksidan av lycka - not so very pretty. Tycker dock du har en poäng i det du skriver. Bra, nej, riiiktigt bra!
2007-08-16

    Camapani
Jättebra fångat. för att kunna vara det ena är det en förutsättning att se det andra och våga vara kvar i det som är. Inte fly som det ju så lätt är att göra. Mycket bra, väckande och eftertänksamt!
2007-06-29

  TedEdFred
SKITBRA.

\'\'allt är inte allt\'\'
<3
2007-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Jubelidiot
Jubelidiot