Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du lyckosökare

och du sa
kom och fly med mig

och jag sa
hur ska det gå till när du kör framåt och jag backar?

och hela tiden förbereder jag mig
på att lämna honom
en tjuv
som stjäler hjärtan

hjärtan som mitt
som pratar ett språk
jag inte förstår..

det är ett hål i min själ
du kan se det i mitt ansikte
när jag inte blundar

lyckosökare, vad vill du mig?
här finns ingen lycka

nej , men jag sa ju att jag vill fly med dig
jag vet en plats fyllt med lycka
har du hört talas om himlen?






Fri vers av Jubelidiot
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-28 12:27



Bookmark and Share


  tingeling
mhm, denna gillar jag också.
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Jubelidiot
Jubelidiot