Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG SKULLE ALDRIG HA HOPPAT(S)

jag minns den kvällen
en varm kväll i slutet av augusti
du kom fram till mig med en blick av
nått som jag ännu inte vet vad
du smekte min kind
kysste min nacke

samma kväll gav du mig en present
en väldigt fin present
det var ett hopp

och jag hoppade med all min kraft
förväntansfullt och med glädje

helt oväntat knuffade du mig
en hård knuff
det gjorde ont, så ont
jag låg där och blödde blod av kärlek
och jag önskade att jag aldrig hoppat




Fri vers av Jubelidiot
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-25 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jubelidiot
Jubelidiot