Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista tanke innan delete


du går där
med ditt påklädda leende
som du aldrig tar av dej
men det klär dej

du går där
nynnar lite
irreterande
men inte på dej
det klär dej

du går där
skrattar högt
men inte jobbigt högt
det klär dej

du går där
med mej
vackert med stelt
och det klär dej inte

we don\'t belong together.
vi får nöja oss med att leva i drömmar
förlåt, men jag kan inte

men snälla lova mej en sak, tänk på mej ibland
som jag vet att du gjorde förrut
ge mej 5 sekunder av dina tankar
det är allt jag ber om

tänk på mej en sista gång, och jag ska lämna dej ifred.
varsågod, tryck på delete







Fri vers av Jubelidiot
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-10-24 22:26



Bookmark and Share


  Freya
Gillar!
speciellt första stycket
det påminner om någon av bob hanssons texter
(fast han är inte bra, men det påminner)
du är mycket bättre!

sådär känner jag också,,
lite offta tyvärr.. =/
men jag gillar den här texten!

.
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Jubelidiot
Jubelidiot