Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


=sant


Tant


Nu är det definitivt sant
jag har blivit en riktig tant
Diverse rynkor och gråa hår
har lagts till mina 60+år

Så blir det för oss alla
krafterna börjar falla
jag springer inte lika fort
och alltmer glöms nu bort

Jag måste även glasögon skaffa
men gubben min-
tur jag hann honom haffa-
säger att jag betyder allt


så det är väl bara
att ta det kallt

Om jag så inte kan se er
gäller det se sina kvaliteer
I mitt fall trots rosslig lunga

kan jag ändå
för barnbarnet sjunga:-)






Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-03 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP