Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dit man helst vill komma


För dig som kämpar

Tankar av osäkerhet, döljer sig blott under gömda skrymslen.

Svårt att veta, svårt att tänka fastän man vet svaret.
Men man når det inte.

En tillfällig bekräftelse på existens,
men en otydlig sådan.

Förflyttad till en annan värld, fast i samma atmosfär.
I hopp om förbättring.

På liv och sviktande tankar.

Egen med alla andra, men samtidigt ingen av dem.

Starkt att veta.

Ger sig in på en gömd verklighet, bakom stenar och träd.
Men som kan bli slutet på något dåligt, men det slutar bra.

En process. En process där jag får tänka. Får sluta mig inom mig själv, och bara lyssna till min inre vilja.

Jag lyssnar väl.

Slutet blir gott, och tankarna har bearbetats.

och viljan är fastställd.
Och säkerheten korad.

Slutet kommer ge mig styrka att fortsätta leva som jag lärt. Här och nu.

Jag är en stark människa.







Fri vers av Lina S Magnusson
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-08-18 19:28



Bookmark and Share


  Lina S Magnusson
jag bugar och bockar och låter mig fälla en glädjetår :)
2006-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Lina S Magnusson
Lina S Magnusson