Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lampan


Vilken fin lampa.

Om bara den kunde utstråla värme liksom ett riktigt ljus.
Om dess ljus inte var ett resultat av ren fiktion.
I vilken alla förhoppningar går i uppfyllelse.
En värld där du frågar mig om jag fryser.
Och du inte räcker mig en halsduk virkad med papper.
En värld där du omfamnar min kropp, och inte ett tomt skal.

Vilken fin lampa.

Om den vore varm.
Om den inte slukades upp av kylan
som i dig för länge sedan hittade ett hem.




Fri vers av JuliaR
Läst 62 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-04 00:16



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En riktigt bra text som är värd att kontemplera vid.
2023-12-06
  > Nästa text
< Föregående

JuliaR
JuliaR