Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag talar


Vad händer om jag talar?

Kommer du att plåga mig tills min kraft slocknar?
Och tystnaden återigen faller över mig?
Kväver det som ännu lever.
Lägger du händerna runt min hals så intet ljud kan sippra fram?

Kanske blir du döv för mina ord.
Tills orden tappar sin väsentlighet.
Och tillsammans med dem dör uppriktigheten.
Och rädslan växer i kraft.
Tills inga ord längre kommer fram.




Fri vers av JuliaR
Läst 35 gånger
Publicerad 2023-12-15 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JuliaR
JuliaR