Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvandling

Insikter i vakuum
energiförbrukning som bränner
termodynamikens lagar
inget försvinner
energin kondenseras
komplexiteten utvecklas

Ständig förvandling
med ett utstakat mål
rumtidens förslitning
händelsehorisontens tveksamhet

Byggstenar som finner varandra
vi exploderade till en början
stiltjen i utbytet söndrar
en gemensam metamorfos
till någon annat




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-12-04 02:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP