Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråtfall


de tårarna
ska du
hålla tillbaka

de tårarna
ska inte lämna
dina ögon

dina ögon
ska glittra
av stjärnor


för du älskar
ja som du älskar

livet




Fri vers av Poesia VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-12-06 15:49



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
En oerhört vacker dikt
som berör hjärtat starkt .
2023-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP