Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam fast…

Ensam fast med dig, du har alltid varit där, inte alltid för mig, mer pågrund av mig.

Det du viskar i mitt öra är pest eller kolera, det går inte att vinna med dig vid min sida.

Du lever fast ändå inte, ingen annan tror på dig, så du överlever endast av mig och mitt välmående.

Dom dagar du inte sitter på min axel få som dom är, känns underbara, jag är inte och kanske aldrig kommer bli van vid tystnaden, vid att det enda som snurrar hos mig är mina och endast mina tankar, endast mina önskningar, endast min frid och endast min lycka.

Kommer du nånsin lämna mig och låta mig bli hel, du har gjort mycket i mitt liv, jag säger inte att allt har varit dåligt med dig men jag känner mig redo att ta världen med storm och visa för alla inklusive dig att jag är stark nog för att lyckas.

Jag kommer vinna allt just för den styrka du har gett mig, så se på mig nu, för nu kommer jag!




Skapa | Skriva av Dennis Karlsson
Läst 26 gånger
Publicerad 2023-12-10 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis Karlsson