Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoni i rörelse




Din dag

Ditt schema

Är bara en dag

En

Av många

Förringa den

Tona ner den

Stanna tiden

Där du är trygg

Och låt din själ vara kvar

Där du trivs

Bär med dig din plats i världen

Dit du går




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-11 08:47



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Bär med dig din plats i världen
Dit du går.
Bra uppmaning värd sitt bokmärke.
2023-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP