Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Vindstilla

Ett ensamt segel
på ett vindstilla vatten
väntar

Ett staket
hindrar foten
från att slinta

Berget formerar sig
ner
under vattenytan

Berättandet
avstannade
när du gick

Barnet ler mot
mig på en bild
i sången avstannar tiden

En klockas klämtande
för mig längre fram i kön
kvinnan mittemot
rör sig med svart svepande kjol

Hon talar ett annat språk

Ute faller blöt snö

Om det som hänt i världen
under natten
vet jag ännu inget

 

©Eva Hedlund fd Langrath 2023

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-12-11 17:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2023-12-12

  La Magnólia VIP
Underbart fångade ögonblicksbilder som sätter igång läsarens inre sinnen.
2023-12-12

    Sefarge VIP
Poesi som svävar stilla
inuti läsarens eget
ögonblick.
;)

2023-12-11

  Sparvögat VIP
Så fina ögonblicksbilder ~ som
stilla andetag ~ vilande
i vinden…
2023-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP