Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Copyrighter: Soligajag_1


En Julsaga som innehåller både kärlek och stök , dag 17-21

Dag 17-21 , December.

Jisses vad dagarna har runnit iväg ,
Har knappt hunnit att andas mellan göromålen.
Skojar bara , hade migrän igår den 20 December så då låg jag däckad.

Idag den 21 December har jag tagit en lång promenad i morse i det fina snötäckta
vinter vädret.
Sen kom jag in till Mötesplatsen i Biblioteket , tog en kopp kaffe med en skink-
smörgås med senap på.
Babblade med "gänget" som fikar på morgonen.
Mysigt va det men sen ville jag hitta några böcker att låna så jag hade att läsa under julens röda dagar.
Sedan va det dags att köpa lite gott till kissarna så dem blev glada och kurrade gott bredvid matte i sängen.

Nu säger jag Natti Natt .
Jag ska upp i ottan till tvättstugan . Sedan storhandla med min väninna.
Vilar en stund hemma och sedan bär det iväg till min dotter och barnbarnen.

Vill glädja er alla med denna coola Jul tröja som en av personalen på
Biblioteket / Mötesplatsen hade.

Jag vill Önska er alla en Mycket trevlig God Jul !!
Kom ihåg att andas emellanåt vad ni än pysslar med.
Varma Kramar
Soligajag_1





Prosa (Kortnovell) av soligajag_1 VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-12-21 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP