Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


God Jul till er alla fina Poeter

Är det nu man ska Önska er allihop en

Fantastisk Jul med massor av mys och god mat .

Nu är denna poet trötter och vill vila sina fötter .

Kroppen har fått både sill och allt som hör till.

Nu blir det en kopp kaffe med vispgrädde ,

Kan det bli en bättre avslutning .

Okej , Julfilmen om jag inte somnar i soffan av
utmattning och lek .

Än en gång .

En riktigt God Jul till er alla .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-24 16:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt fin bild och trevlig text
2023-12-26

  Peter Olausson VIP
Och en God Jul till dig, poetvän!
2023-12-24
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP