Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


God fortsättning på denna Jul

God fortsättning på denna jul

Nu har Julen passerat och det vackra vita vinter vädret

ligger som en kokong över stenar och slyn.

Kan det bli vackrare när snön skimrar i luften som små pastiller.

Nu tar mina ben stora steg framåt och plumsar i det vita plurret .

Vad gör detta vita med människans inre .

Det vackra och det vita omger hela världen just nu.

Kom och ta mig med till det "busiga landet" .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-12-27 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP