Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ondska mot godhet, den återkommande frågan som kommer när jag ser ut på det vackra vita snölandskapet.


Snö

En filt av vitt har lagt sig över trädgården
små iskristaller har samlat sig till gemenskap
deras samhörighet är kall men i ett starkt månsken
utgör de en fantastiskt vacker vänskap

Tillsammans täcker de över det bruna motbjudande
och skapar ögonfröjd över mörkerlidande
De små iskristallernas lysande förmåga
väcker i mig en fråga

Kan många små goda kan täcka det mörka
Kan hoppet om detta få oss att orka?




Fri vers av Marija M VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-12-27 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marija M
Marija M VIP