Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur sekter manipuleras till att begå kollektivt självmord genom skuld och skam!


Domedagsprofetior

Klimatkris och skuldbeläggande propaganda!
Sverige släpper ut minst koldioxid per capita i hela världen
ändå så ska vi spara intill svältnivå för att rädda planeten.
Skuld och skam och höga elräkningar är ett sätt att visa den
uppoffring som måste göras. Fler och fler industrier orkar inte
med denna sparhysteri utan lägger ner. Livsförsörjnings nerven
utarmas.
Välfärden ska tydligen raseras? Detta innebär att hela landets
befolkning blir indragna i detta kollektiva självmord som alla
sekter för eller senare hamnar i när den utlovade domedagen
ständigt skjuts upp och till sist visar sig vara en påhittad lögn

Allt som lever på denna planet strävar efter balans och förståelse
på att in och uttag alltid är att inte ta mer än man ger tillbaka!

https://youtu.be/hjv0rCFGWFs?si=y5yb2qDIwWe1HV3A

Intressant intervju att lyssna till....






Övriga genrer av WyS VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-27 12:22



Bookmark and Share


    lydriket
Klimat- och virusalarmismen fungerar allt sämre som avledande manöver från existentiella hot i Sverige.

De som sålt ut vårt land och välfärd söker nu desperat efter en yttre fiende.

Det tar inte många minuter att i offentlig statistik finna var Sveriges kommun-, region- och statsfinanser åderlåts.



Tack för din lysande brandfackla.
2024-01-15
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP