Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Föll omkull, fick en mycket svår fraktur


Läkande

Läkningsprocessen
kräver kraft och energi
kunskap och vilja
uppmuntran och stöd
ingenting går av sig själv
arbete och gott humör
viktiga steg på vägen.




Fri vers av Gömar VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-28 10:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Så illa det kan gå, hoppas att du snart blir bra igen.
2023-12-29

  Monika A Mirsch VIP
"ingenting går av sig själv" -
så sant, så sant ...
det skall mycket till för att
få det till - det nya - det ännu ej sagda - och det lönar dig att vänta
för mig, som vill läsa och höra,
Ha det gott, ha det bättre!
Kram / Monika
2023-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Gömar
Gömar VIP