Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\'Til death do us part

Marriage is an institution

Created when life expectancy

Was more about expediency

Much less about spousal suspicion

Than modern marital suspension.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Jer
Läst 448 gånger
Publicerad 2006-08-19 13:25



Bookmark and Share


  Propella
Fyndigt, bittert och en aning rivande. Härlig kombination!!!!
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer