Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


så skulle jag


Kunde jag


Om jag kunde berätta för dig
hur mycket du betyder
för mig

uttrycka med ord
vad jag känner för dig
på ett språk du förstår

ord som kunde leta sig in
i ditt hjärta
och beröra det

Jag säger inte
att det är omöjligt

om jag kunde
så skulle jag
göra det





Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-29 21:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fantasi.
2023-12-29

    ej medlem längre
försvann det?
2023-12-29
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP