Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Doften av vindblom älsklig.


Jesus Herre




faller handlöst
överlåter mig till Honom
Han är elden
som lyser bort mörkret
det är Han
bålelden som förjagar varje falskt ljus
varje skälvan
varje ensamhet






Fri vers (Fri form) av Askanden
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-30 18:06



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Religion är ett gift.
Kör du med en blandning av islam och kristendom Askis?
2023-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Askanden