Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Luftskeppet - 15

Första gången jag var full kröp jag med huvudet före nedför trappan för jag trodde det skulle vara enklare än att gå.

Första gången jag var hög skrattade jag mig hes åt en baseballmatch på TV för det var det roligaste jag hade sett i hela mitt liv.

Förta gången jag hade sex blev jag lämnad ensam efteråt för våra föräldrar hade bestämt att vi inte fick sova ihop.

Heartbeats var första låten på albumet Deep Cuts av The Knife, och första gången jag skar mig var med en slö kökskniv. Jag lovade mig själv att aldrig göra om det.

Senare blev jag mer sofistikerad och förvarade rakblad innanför mobilskalet, som alla andra emokids med snedluggar och kajaltårar.

Det var praktiskt för jag kunde skära mig på toaletten under lunchrasten, eller när jag skolkade från gympan.

Blodet rann ned i handfatet i takt med tårarna, och inget stannade kvar förutom ärren. Jag bär dem än idag likt en billig Halloweenkostym som inte går att ta av sig.




Övriga genrer av blimp VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-30 22:26



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
Aldrig skurit mig. Men en jäkla massa annat självskade beteende har jag gjort.
Du bär dina texter väldigt bra. Diggar profilbilden också. Psykedelisk.
2023-12-30

  lodjuret/seglare VIP
Vad är att 'ha sex'?
2023-12-30

    Sefarge VIP
Ärrade berörande rader
av ord som blir kvar
inuti-utan svar?

2023-12-30
  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP