Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

50

du övertänker sa en vän
till mig häromdagen
sedan dess har jag tänkt
på att jag övertänker

jag ser ingen väg ut ur mig själv




Fri vers av blimp VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-25 21:32



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
... ack ORD,Ord och ord ... Jaa vad gör man när de ynglar av sig .... Kram!
2024-03-26

    Sefarge VIP
Tänk-värda ord
att begrunda!
;)
2024-03-26

  Koloristen
Lyssna inte på de där som klagar på s k övertänkande. Det är värre att tänka för lite.
2024-03-26

  Alexander Gustafsson
Yikes, den sista meningen är riktigt riktigt tung
2024-03-26
  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP