Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumpen




Verb "att dumpa" =def att sälja till underpris, avsluta kärleksförhållande, göra slut med, slänga, göra sig av med.

T ex ett barn...då i betydelsen att knulla barnet, att förstöra barnets liv, att döda dess själ.

Heja Patrik och Sara !

Snart måste massmedia och Riksdag vakna.
Hoppas jag.
Men jag är så rädd att man är för feg...

Gott Nytt År till er och er mission !




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-01 18:38



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Jag bor inte i Sverige så jag slipper SD men har inget till övers för dem.
2024-01-01

  Gunnar Hilén VIP
Den dagen samhället vaknar och tar över övervakningen kan P o S träda åt sidan men eldsjälar som de är, behövs än så länge.
2024-01-01

  ßluie VIP
Kommer du att rösta på SD vid nästa val, eller partiet kanske står dig nära redan nu, jag menar, du verkar gilla snabba lösningar, populistiska kvick fix... fan vad besviken jag blev av att läsa detta. Hade högre tankar om dig. :(
2024-01-01

  ßluie VIP
Jag är kluven till Patrik och Sara. Kanske främst för att jag ser Patrik som en Idiot. (han är verkligen korkad) Sara har jag ingen koll på. I grunden handlar det nog, för mig, om att jag har väldigt svårt för uthängningar, när människor tar sig friheter, frångår lagen.
Det behövs så väldigt lite för att fel människa ska bli oskyldigt dömd, mördad, på grund av PÖBELMENTALITET.

Jakten på pedofiler anser jag så klart vara befogad men den bör synas och giltighetsförklaras. Jag ifrågasätter din ståndpunkt här. SKÄRP DIG! :)
2024-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP