Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vi inte kan veta





Man kan gissa att det är ganska mycket
men än så länge tror man sig veta
att det kanske är mer än så.

Men man vet inte med bestämdhet
det heller.

Det kanske sist och slutligen
inte är så mycket.

Å andra sidan kan det vara väldans mycket
kanske lika mycket som det finns alternativ
att lösa Rubiks kub eller 43 252 003 274 489 856 000.

Varav bara ett är rätt : det rätta !

Max Park hittade den lösningen efter 3,134 sek.

Det är helt ok kan man tycka. Ok lär betyda
"all correct" ( allt i sin ordning )
stavat "korrect" och med en omskrivning
av "a" till "o".

Låter misstänkt i mina öron.

Men det är så mycket man inte vet.

Fast kanske en annan vet.




Övriga genrer (Kåseri) av Gunnar Hilén VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-02 20:01



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Bluie. Ja den blev alldeles för lång. Jag ballade ur.

Staffan. Jag vet inte.
2024-01-03

  Staffan Nilsson

"Max Park hittade den lösningen efter 3,134 sek."
Inte bara plötsligt - övning, övning, trial and error, igen och igen.
Och nu är han där! 3,134 sek.

Veta är att anstränga sig.
Jobb, bara jobb.

Vad är det vi inte kan veta?

2024-01-02

  ßluie VIP
Den haltar. Man önskar ett slut innan slutklämmen kommer. 3 sec span. Visst. men den funkar inte. För mig.
2024-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP