Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inpackad

staffen är död
inpackad på altanen
i väntan på
att bli askad
ja... vad ska man göra




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-01-02 22:45



Bookmark and Share


  Foohexa
ta två katter och köra.
en bra hund är oersättlig så vitt jag förstått.
2024-01-03
  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP