Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Dagen gryr

Dagen gryr

Morgonens ljus stillar mitt inre på ett magiskt vis.

Kan inte annat än le för idag ska jag få mitt pris.

Vill så gärna finnas till hands för just denna person som ger

mig lugn och är glad för att vi är dem bästa vännerna.

Till och med en glädjetår rinner ner för kinden ,

under promenadens gång flyger den iväg med vinden.

Blundar och ser min väninna komma på snabba kliv,

vilket energi och driv . . .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2024-01-03 07:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP