Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånar ett foto från pixabay


Kylan gör att jag hellre myser med en bra bok

Det är så kallt ute att kylan tränger in innanför tröjan.

Jag vill så fort som möjligt komma in till värmen och
tända en brasa så det blir så varmt att det pyser ur öronen.

Skrattar som en tok när jag tänker på att jag lägger mig i soffan med
ett täcke omkring mig och boken som jag lånade på Biblioteket igår.

Äntligen kom en bok med Nora Roberts ut.
Det perfekta offret heter den.

Först ska jag göra i ordning en kopp varm choklad med vispgrädde och
maschmallows. Mums!!

Sedan ska jag njuta av läsning medans jag tar en klunk av chokladen. Mmm, ,

Önskar er alla den finaste dagen av alla.






Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-03 13:50



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
"Det pyser ur öronen" Haha, jo jag tackar jag! Hoppas boken var lika spännande som
chokladen var god:-)
2024-01-03
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP