Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget alls

den sista dagen
ett avstånd
ganska obegripligt
ändock avstånd
närhet fanns
stormen tog i
kylan kom
smygande
inget man har
att sätta emot
inget alls




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-03 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP