Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge bort

Något var dag

Ett varmt ord

Vara värdefull

Beetyda allt i vardagen

Göra en ängel i snön

Minnas  all kärlek

Till den inte änglas sig för något

Vara trygg

Känna det ordnar sig alltid

Alla runt dig har samma bekymmer

Stötta varann

Ge bort din omsorg

Ta dagen som den är

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-04 09:30



Bookmark and Share


  Koloristen
"Ett varmt ord

...

Betyda allt i vardagen"

-Jag kunde inte hålla tillbaka "ett varmt ord" då jag såg min älskade första gången. Jag trängde mig fram i massan och förmedlade lösenordet.
2024-01-10

  Bibbi VIP
Visdom.
2024-01-05

  alicja lappalainen VIP
kloka ord.
2024-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP