Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var är då verkligt och sant


Om man inte kan stå upp för sin sanna verklighet...

Poesi är vackra ord i
en förskönad värld.
Ljuset och mörkret
delar verkligheten och
det ena kan inte existera
utan det andra.
Poesi är en flykt in i
illusionens bittra kalk.
Det som var är inte
det som blev....
Mötet med mörkret
lyste upp illusionen!
Frid och glädje i nuet!




Övriga genrer av WyS VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-05 00:20



Bookmark and Share


    lydriket
"Poesi är en flykt in i
illusionens bittra kalk."

Berikande betraktelse.
2024-01-22

  Kungskobran VIP
Jag skriver vad jag vill
hatar att sitta still
vad som är lögn eller sant
om det kan vi singla slant
Som författare kan jag skriva vad jag vill
för jag hatar att sitta still

2024-01-05
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP