Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


blir min bästa


Den 65:e våren


Om exakt två månader
fyller jag 65 år

alltså har jag upplevt 65 vårar
sedan den dagen
jag först slog upp mina ögon

Våren är den bästa årstiden
enligt mig
jag är förstås partisk i mitt tyckande

Det känns underligt att jag
hunnit avverka 64 midsomrar
och lika många jular

sagt välkommen till 64 nya år
och firat 64 påskhelger
med eller utan ägg

Den kommande våren
ser jag mycket fram emot
Det blir min 65:e
och jag känner på mig

att det blir min bästa







Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-05 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP