Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fåglarna äter för överlevnad och söker min hjälp.


Kamp om energin

För några år sedan fastnade
en av stannfåglarna i talgbolls
nätet. Jag skyndade ut och klippte
loss honom. Han samtalar nu med
mig. När skator och kråkor invaderar
fågelbordet knackar min vän på fönstret.
När jag öppnar altandörren flyger
storfåglarna iväg. Den lille flyger snabbt
till maten och visar mig att vi har kontakt!
Kontakt handlar om att stanna upp och
se hur djur, växter visar sina behov och hur
de söker kontakt och berättar om livets samhörighet
Magiskt!




Övriga genrer av WyS VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-06 13:02



Bookmark and Share


    lydriket
Gillar denna.
2024-01-15

  Sparvögat VIP
Så underbart ~ omtankens vishet
bär du…
2024-01-08

  Kungskobran VIP
Härligt, fåglar är intelligentare än man tror
2024-01-06

  Hubert
Fin liten berättelse.Vi behöver hjälpa dom mest utsatta.
2024-01-06
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP