Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Equinox




I förhållande till ljuset
Rör vi oss
En millimeter
På hundra år

I förhållande till berget
Förflyttar vi oss
I ljusets hastighet
Men det tycks omöjligt

Att sträcka oss
Så att vi når
De som kommer efter oss
Och de som var här före

Men våra hjärtslag och ord
Berättar
Om liv och det
Som vi ville ge





Fri vers av DavidM VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-09 22:33



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker dikt om livets vandring och vilket avtryck vi väljer att lämna efter oss.
2024-01-14

  Classico VIP
Så vackert! Älskar slutet!
2024-01-10

  KattenKin VIP
Wow så vackert! Urtjusig uppbyggnad på dikten och dina tankar är hisnande. Mycket spännande och läsvärd. Bokmärker för njutbar omläsning. *
2024-01-10
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP