Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrämseltaktik

ja så är det
nu är det ryssen som kommer igen
batterier vatten och hitta en
utväg
egentligen
om det kommer
så kan man lika gärna
lägga sig ner
och dö
omedelbart




Fri vers av astridchen VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-10 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP