Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om inre och yttre krig


Samhällskroppens angrepp av sina egna.

Det skjuts på allmäna platser runt om i vårt land.
Det bombas och människor, och byggnader förstörs.
Nu pratar ministrar om att vi ska förbereda oss för att kriget ska komma hit utifrån.
Varför säger ingen att det pågår ett inre krig i våra samhällen här och nu.
Hur länge ska detta inre krig få sprida sig i hela vårt land som ett förstörande virus som dränerar och svälter hela samhällskroppen.
Vem ger dessa destruktiva krafter näring att få fortsätta utöka sina positioner?
Skrämmer med yttre krig när vi har kriget mitt ibland oss.
Var finns de som ska skydda vårt samhälle.
Varför projecerar man hotet utanför när kriget pågår för fullt i vår inre verklighet!?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-10 21:14



Bookmark and Share


    lydriket
Ju mer opium desto mindre folk.
2024-01-16

  ßluie VIP
Ja det finns kriminalitet och statistiken från den så kallade gängkriminaliteten, antalet mord är förödande. Bomber smäller titt som tätt. "Varför säger ingen att det pågår"... här tappar du det. Det pågår en debatt hela tiden. Många säger mycket. Debatten utanför är så oerhört mycket tyngre, viktigare och svårare att argumentera mot. Du kanske ska fokusera ditt svulstiga uttryck mot det, hjälpa vårt land, vår värld.
2024-01-10

  Kungskobran VIP
Det är det gamla vanliga, man avleder med något annat helst långt bort.
Så har alla politiker gjort i alla tider
2024-01-10
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP