Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liten lätt

En fågelkyss
liten lätt
älskar den fina
som flyger högt
den som stänger sitt
med ett leende




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-12 21:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
älskar den blyge*
2024-01-12
  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP